L'Optometria Comportamental és una ciència amb l'objectiu de prevenir, detectar i tractar les disfuncions del sistema visual deteriorades per un desequilibri entre les capacitats de la persona i les exigències del medi, també en el comportament i desenvolupament del sistema visual en relació a altres sistemes sensorials i motors.

La Teràpia Visual és un conjunt d'exercicis personalitzats dirigits per l'optometrista integrant exercicis visuals, neuromotors, propioceptius, vestibulars amb el SNC, optimitzant el seu rendiment, laboral o escolar, en l'esport, en la postura i equilibri.

Neurovisió gaudeix d'un mètode propi i integral, on reeduquem, entrenem i millorem les habilitats visuals, neuromotores, neurosensorials, neuroauditives i posturals.

A qui va dirigit?

A nens i adults que presentin trastorns, disfuncions, símptomes i/o signes de desconfort visual.

La Teràpia Visual és un bon tractament en casos de:

Prevenció de miopia, ull gandul, estrabismes, problemes de lectoescriptura, problemes d'aprenentatge (TDA, dislèxia) fatiga visual, síndrome visual de l'informàtic, mareig visual o cinetosi, falta de coordinació, males postures, falta d'equilibri, teràpia de moviments rítmics, bloquejos emocionals, trastorns de memòria, etc.

Comptem amb el reconeixement de l'Associació Catalana d'Optometria i Teràpia Visual com a especialistes en Optometria i Teràpia Visual i tenim més de 25 anys d'experiència professional oferint els nostres serveis.

Tractem al pacient d'una forma holística i amb actitud multidisciplinaria integrant diferents tractaments amb un mateix objectiu: aconseguir la millora i confort del nostre pacient.

 

Visió i aprenentatge
Visió i esport
Visió i posturologia
Chromagen. Daltonisme
Reflexos Primitius - TMR
Mareig visual - Cinetosi