Entrena el teu sistema visual per tal d'obtenir el màxim rendiment esportiu

L'optometria per millorar el rendiment esportiu.

 

L'optometria per millorar el rendiment esportiu

La visió en l’àmbit esportiu és una àrea especialitzada de l’optometria que engloba un conjunt de tècniques encaminades a millorar i preservar la funció visual amb la finalitat d’incrementar el rendiment esportiu en les diferents disciplines.

Entrenament per millorar el rendiment visual

Gràcies a l’entrenament visual s’aconsegueix afavorir el rendiment del sistema visual, oferint l’optimització de les habilitats visuals, com ara: la dominància ocular, la motilitat ocular, la flexibilitat acomodativa, la percepció visual, l’estereopsis, l’agudesa visual (estàtica i dinàmica), la visió perifèrica, la sensibilitat al contrast, entre d’altres.

 

Avaluació optomètrica completa

La realització d’un programa d’entrenament visual ha d’anar precedit d’una avaluació optomètrica completa, i també de les habilitats visuals requerides per a la disciplina esportiva, amb l’objectiu d’analitzar el rendiment visual de l’esportista.

Adreçat a esportistes i professionals

S’adreça a persones que realitzin activitats esportives, que presentin un baix rendiment esportiu com a conseqüència d’unes habilitats visuals fora del marge de la normalitat. I també a tots aquells professionals que vulguin o necessitin tenir una bona visió sense compensació òptica: pilots, atletes, mossos d’esquadra, bombers...

Programa d'entrenament visual adreçat a esportistes i professionals