UN TRASTORN AMB SOLUCIÓ,

LA BAIXA VISIÓ LA GRAN DESCONEGUDA


La BAIXA VISIÓ és una discapacitat visual provocada per alguna patologia ocular que no pot ser corregida amb ulleres convencionals ni millorada mitjançant tractaments mèdics (fàrmacs o cirurgia) i, generalment, és crònica i irreversible. Aquesta reducció visual pot ésser donada també per lesions causades en accidents o bé per malalties congènites.

Baixa Visió

Els Òptics-optometristes especialitzats en Baixa visió realitzen un examen visual en el que determinen la resta visual del pacient i les seves necessitats. A partir d’aquest examen aconsellen, adapten i ensenyen a usar les ajudes de baixa visió. És imprescindible portar un informe mèdic de l'oftalmòleg.

Va adreçat:

A persones que pateixin una patologia ocular (glaucoma, retinosi pigmentària, DMAE (degeneració macular associada a l'edat), retinopatia diabètica, cataractes no operables, etc) i que tinguin interès i motivació per seguir desenvolupant activitats quotidianes superant les dificultats visuals que tenen.

Les ajudes de Baixa Visió tenen com a objectiu facilitar a les persones que pateixen Baixa Visió el desenvolupament d’activitats quotidianes que són inabastables com a conseqüència de la seva capacitat visual reduïda.


El programa de REHABILITACIÓ VISUAL és complementari al servei de BAIXA VISIÓ.

com a objectius:
  • La utilització d’ajudes visuals en diferents àmbits (la vida diària, la feina o l’escola), ajudar al pacient a desenvolupar les habilitats mecàniques per a l'ús de les ajudes visuals, potenciar la resta visual a través de la incorporació i aplicació dels instruments auxiliars, reduir l'impacte del dèficit visual en la dependència dels pacients i, finalment, aconseguir la seva integració social.
Va adreçat:
  • A persones que presenten una resta visual, podent aprofitar-la per a la seva autonomia en el dia a dia.

Rehabilitació Visual per a la Baixa VisióEl nostre centre compta amb un professional especialitzat en Baixa Visió i Rehabilitació

DEMANA HORA AL NOSTRE PROFESSIONAL

info@neurovisio.com